Miért érzem úgy magam reggel ébredéskor, mint akit kifacsartak?
Figyelt kérdés
Bármikor kelek, nem számít, hogy magamtól vagy óra által de energiátlan vagyok, nyűgös, kissé hányingerem van és a fejem is fáj. Mitől lehet ez? :S2013. márc. 22. 09:48
1/4 anonim válasza:
Mert rosszul alszol, esetleg keveset iszol úgy mint én. Reggel olyan vagyok mint akin átment az úthenger..
Állitólag valami enzim hiányzik belőlem hormonkatyvasz miatt, ami az alvásért felelős nincs meg a szervezetben
2/4 anonim válasza:
Lehet a szoba levegőtlen, vagy túl meleg párás lehet sok az elektroszmog, kávét ittál este sok oka lehet a táplálkozás de még akár a frontok is
3/4 anonim válasza:
ja meg a sok stressz (bár akkor el-átalvási gondjaidnak is kéne lenni)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Azt nem tettem hozzá, hogy 19 éves fiú vagyok, semmilyen egészségbeli problémám nincs, káros szenvedélyeim sincsenek.
Igazából tényleg keveset és rendszertelenül iszom, van, hogy pont e miatt kelek fel.
A szoba hőmérsékletével és levegőjével is lehetnek gondok, jó, hogy mondod, kedves második!
A harmadik válaszoló hozzászólására csak annyit mondanék, hogy de, vannak olyan problémáim is, csak ez a reggeli mindent visz.
2013. márc. 22. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!