Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség.3 hete üldöz a...

Segítség.3 hete üldöz a fejfájás, nemtudom mitől? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem annyira erős fejfájás, hogy megnehezíteni a mindennapjaimat, de azért már idegesítő, hogy ezzel kelek, ezzel fekszek. Volt vérvétel és voltam fül-orr gégészeten, semmit nem találtak, az orvosom félrehívott beszélni, és azt mondta szorongásos vagyok, vagyis amiatt van a fejfájás, meg még ami szokott fájni. De félek hogy valami komoly bajom van, sajnos valószínűleg van egy 'kis' hipochondriám, ami méginkább fokozza hogy állandóan arra gondoljak mim fáj..

Mit tegyek?:/

17L

2013. márc. 21. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ártana szemészhez is elmenned, esetleg MR a fejedről, és ha ezek is negatívak, akkor valószínűleg tényleg valami pszichés oka lehet (ha nem frontérzékeny vagy...)

Szorongás tud elég brutál testi tüneteket okozni, nekem évek óta fáj emiatt a fejem, én is járkáltam orvostól orvosig, és sehol semmit nem találtak, végül ezt sütötték ki...

Te látsz benne rációt?

2013. márc. 21. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, eléggé frontérzékeny vagyok, mindenféle időjárás változásnál fáj a fejem, de ez már elég 'régóta' tart, és már idegeskedek állandóan hogy mitől lehet. Szemészeten voltam, szemüveges vagyok, de nem romlott, fogászaton is voltam, ott sem volt semmi.

Igen, lehet, mert sokat kattogok azon mi lehet a baj, úristen már megint fáj, úristen most mivan.. valamelyik nap az orrom is vérzett, már akkor is komplikáltam, de valószínűleg csak erősen megfújtam és elpattant egy ér..:)

Szóval nemtudom mit tegyek..:( van valami ötleted?

2013. márc. 21. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kellene ötleteket sorolgatnom, mert nem vagyok orvos, a fejfájást meg elég sok minden okozhatja... :S Ha sokáig fennáll és megkeseríti az életed akkor lehet hogy elmehetnél egy fejfájás ambulanciára, de ha "csak" időnként megfájdul akkor tényleg nem érdemes azon aggódnod, hogy mi lehet, mert csak rágörcsölsz és még rosszabb lesz : $
2013. márc. 21. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

fejfájás ambulancián ne várj semmit ott csak gyógyszerezni fognak.

szerintem ez pszichés probléma. próbáld ki a relaxációt, jógát. ezek a sima migrénen is segítenek legtöbb esetleb. illetve igyál sok folyadékot és sportolj rendszeresen! Kíméld magad a felesleges idegességtől fiatal vagy még ehhez. Fizikailag egészséges vagy de pszichésen gyártod magadnak a gondokat. fejezd be!

2013. ápr. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!