Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » S. O. S.! Abba hagyjam az...

S. O. S.! Abba hagyjam az antibiotikum szedését?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz lett a közérzetem, nem tudok vécézni, kicsit hányingerem is van, a toromat marja valamit (talán magas a gyomorsavam). Mit csináljak??

2013. márc. 20. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Antibiotikum ki szokta kezdeni a gyomrot, ezert szoktak melle probiotikumot szedni

Ha lehet hivd fel a dokit, hogy mivan, de am ha abbahagyod az antibiotikumot, akkor visszaeshetsz a betegsegbe

2013. márc. 20. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem el a normafloret szedni, de nagyon furcsán érzem magam. Gyengének és betegnek érzem magam. (Bőrproblémára kaptam.)
2013. márc. 20. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Szedd a normaflore-t annyit tudok mondani! DE legjobb ha orvoshoz fordulsz.
2013. márc. 20. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy nap kettőt kell szednem. Ha most nem veszek be, reggel meg elmegyek orvoshoz és azt mondja folytassam, akkor nem lehet gond az egyetlen kihagyott szem miatt?
2013. márc. 20. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne hagyd ki, mert a bakterium rezisztens lesz, es hiaba eszed a gyogyszert ra

Vedd be, es ha savas vagy, igyal tejet, az a savat lehuzza

2013. márc. 20. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
A probiotikumokat azért kell szedni az antibiotikum mellé, mert kiirtja a bélrendszer normális baktérium flóráját,nem pedig azért,h ne kezdje ki a gyomrot. Fokozhatja a gyomorsav termelést,de akkor nem probiotikumra van szükség,hanem gyomorvédőre.Vannak akik nem jól tolerálnak bizonyos antibiotikumokat, másokkal viszont semmi bajuk. Ha rosszul vagy ne vedd be már be,az orvos majd ad másikat.
2013. márc. 20. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azért nem venném már be a helyedben ezt az antibiotikumot,mert ha érzékeny(allergiás) lettél rá,az is okozhat ilyen panaszokat,nem csak kiütést,viszketést. De minél előbb kell helyette valami más!
2013. márc. 20. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem veszem be most, holnap reggel azonnal felkeresem a háziorvosomat, aztán meglátjuk. Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!