Elképzelhető hogy azért megy a hasam az utóbbi pár napban mert nagyon sokat idegeskedem?
Sajna előfordulhat.. A pszichénk igen nagy hatással van ránk, a testünkre. Ami számomra kissé ijesztő..
De a fertőzés, esetleg élelmiszer intolerancia is kialakulhatott, nem lenne meglepő egyik sem.
nem vitázni akarok de biztos nem étel miatt van. ugyan azt és ugyan annyit ettem mint eddig. akkor már biztos vagyok bene h idegi okok :/
addig így marad amíg nem rendeződnek a dolgok?
Alighanem.. :S
Viszont a lelkünk, pszichénk kezelése, mivel másoknak is okozott már problémát nem lehetetlen feladat. Az összes a szellemi felemelkedést segítő gyakorlat segíthet ebben (Jóga, keleti harcművészetek, Qigong). Legalábbis ezeknél biztosabbat/ jobbat még nem találtam.
köszönöm a tippet :)
remélem mihamarabb rendeződnek a dolgaim. És ezen a 'betegségen' keresztül a sok rossz gondolatom is 'kiürül'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!