EKG-n voltam, megnéznéd a leletemet?
23 hetes kismama vagyok, tegnap belgyógyászatra kellett mennem. EKG vizsgálatot csináltak. Annyit mondott az orvos csak, hogy túl gyorsan ver a szívem, de ez betudható annak is, hogy éppen a vizsgálat előtt érkeztem meg biciklivel és szaladtam fel a lépcsőn. Kicsi szégyenlős vagyok (melltartó nélkül kellett feküdni az ágyon), szerinte lehet, hogy ez is közrejátszott a szapora szívverésemben.
Csak ennyit mondott el, nem utalt be sehova. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki esetleg érti-e, hogy a leletre mi van írva és remélem, hogy meg tud nyugtatni, hogy nem mutat komoly szervi problémát. Egyébként egy hete mérte a vérnyomásomat a védőnő éhgyomorra kora reggel, az akkor 90/60 volt.
A lelet ezt tartalmazza:
EKG:127/min.s.tachycardia,mérs.bal dev.,PQ:0,14,QRS:0,8,"mérs.sec.repol zavar.
Diagnózisok: R0000/3
22 éves vagyok, 23 hetes terhes, és 99kg.
Elnézést a hosszú szövegért és köszönöm előre is a válaszokat.
"Annyit mondott az orvos csak, hogy túl gyorsan ver a szívem, de ez betudható annak is, hogy éppen a vizsgálat előtt érkeztem meg biciklivel és szaladtam fel a lépcsőn. Kicsi szégyenlős vagyok (melltartó nélkül kellett feküdni az ágyon), szerinte lehet, hogy ez is közrejátszott a szapora szívverésemben. "
Ha az orvos ezt mondta, akkor így is van. Itt nincsenek szakorvosok. Nem értem egy laikus szava miért nyugtatna meg jobban, mint az orvosé:)
Nyugodj meg, ha a doki azt mondta minden rendben, akkor minden rendben! Ne stresszelj feleslegesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!