Miért vagyok hulla, miután gyógyfürdőben voltam?
Annyira meleg a vize,hogy leszivja az energiádat.
Nemrég mi is voltunk ott,kint nincs normál hőmérsékletű viz amibe átmehetnél,ezért az állandó forróban ülés elfáraszt.
És valaki nem tudja ennek az okát? Azt, hogy ez miért van?? Mert a "kiszívja az energiát" az azért elég ködös :)
Egyáltalán egészséges ilyen fürdőkbe járni?
Igen az.
Ásványi anyag tartalom miatt,jót tesz,kitisztul a tüdőd is.
Forró viz akkor is lefárasztha otthon kád vizet engedsz ki és elfekszel benne fél órát
Hát őszintén szólva sejtettem, hogy ilyen típusú válaszok lesznek, mint pl: "leszivja az energiádat", "ellazítanak és kiszívják az energiád", "kitisztul a tüdőd is", "gyógyító hatással van", "Megszabadít a stressztől"...
És rájöttem, hogy én inkább egy orvos válaszára lennék kíváncsi, (ezek a válaszok nekem semmit nem mondanak, nem adnak választ a "Miért?" kérdésre) vagyis inkább felteszem a kérdésem a webeteg-re. Bár ott kicsit OFF lesz.
Azért köszi mindenkinek.
Na és most őszintén miért fontos ez ennyire, hogy mitől van? A másik meg, hogy melyik részét nem érted a válaszoknak? :D Egy orvos is ugyanezt fogja neked mondani, mivel ez az oka, amiket írtunk. Na, de tessék, akkor írok valami "dokis cuccot" is, hogy megnyugodj. Bár nem gondoltam, hogy nem lesz logikus. :D
A meleg vízben kitágulnak az erek és leesik/lelassul az ember vérnyomása. Ettől érzed magad fáradtabbnak. A másik meg, hogy nyáron a nagy melegben is fáradékonyabb az ember, mert a szervezeted kimerül a hőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!