Minek a jele a hátszúrkálás? Néha időszakosan (minden nap) szúrkál bal oldalt a hátam és néha (ritkábban) a mellkasom is
Figyelt kérdés
10 évig dohányoztam, most 10 hetes terhes vagyok így nem tudok elmenni mellkasröntgenre pedig nagyon idegesít és aggódom. Természetesen már teherbeesés előtt egy hónappal leszoktam talán ezért is sikerült a teherbeesés pedig előtte évekig próbálkoztunk (már van egy 4éves fiam) Lényegében nem fáj a hátam, csak ez a hátszúrkálás aggaszt, a terhességem elején beteg voltam nagyon, rengeteget köhögtem, 2féle antibiotikumot is szedtem! Lehet valami szövődmény maradt? Nagyon félek, hogy nincs e tüdőrákom vagy daganatom. Még néha most is köhögök fel picike váladékot. Van valakinek ötlete, mert a háziorvos nem tud semmit mondani megfelelő vizsgálatok nélkül ami jelen esetben a röntgen/tüdőszűrés lenne.2013. febr. 23. 15:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!