Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Időnként, amikor valamilyen új szituációba kerülök, új helyre megyek, mondjuk egy ismerősömhöz vendégségbe, vagy valakinek az irodájába vagy hasonló, egy pillanatra megszakad a kép és elvesztem a testem felett a kontrollt, megbicsaklik a térdem és hirtelen szédülés jön rám, mintha villámgyorsan megfordulna velem a szoba. Az egész nincs egy másodperc, de zavaró. Kiskoromtól kezdve van ilyen és megfigyeltem, hogy mindig csak amikor valami új helyszínre megyek. Nem is nagyon foglalkoztam vele, de nem rég az egyetemen konzultálni mentem az egyik tanárom irodájába, ahol még nem voltam. Bekopogtam, benyitottam, köszöntem és abban pillanatban egy másodperc alatt megrándult előttem a kép, volt egy kihagyás és térdre estem. Nem lett semmi bajom, de nagyon kellemetlen helyzet volt. Van ilyen másnak is? Mi lehet ez? Nem voltam orvosnál, mert nem hiszem, hogy komolyan vennék. Elvégre nem mindennap történik, nem olyan mintha megállás nélkül fájna valamim.2013. febr. 22. 20:20
1/4 anonim válasza:
Valamilyen pszichés háttérre gondolok így első körben...:(
2/4 A kérdező kommentje:
De ha pszichés lenne, akkor nem lennének egyéb tünetek is? Mondjuk szorongás, vagy valami? Nekem ilyenek nincs. Én még korábban arra gondoltam, hogy szó szerint gyengék az idegeim és nem bírnak el, akkora ingermennyiséget, amennyi az új szituációban ér és ezért van ilyen pillanatnyi kihagyás. Lehetséges ez?
2013. febr. 25. 13:50
3/4 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy az lenne amit írtál. Én is az első válaszolóval értek egyet, pszichés eredetű a probléma. Pszichológus segíthet.
4/4 anonim válasza:
Hi, nekem is hasonlo VOLT. Nekem olyan is hasno helyzetekben fordult ez elo. Nekem nem rogott be a terdem, de pl. Iskolaban az egyik terembol a masikba vandoroltam es mikor aterek mindig egy olyan erzes fog el hogy nem tudom ki vagyok szedulok es nem tudok semmi csak nesek ki a fejembol. Ez mind 2-3mpes dolog de ...erdekes. Orvosom szerint faradsag es stressz. F 16 ( miota figyelek hogy ne stresszeljek el is múlt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!