Kicsibubuka kérdése:
A fejem, és mintha az agyam zsibbadna, és a fülem is zugni szokott hátul érzem a zsibbadást mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
van mikor arra ébredek fel hogy hirtelen mintha csak egy villámlás lenne ugy lezsibbad a fejem,és most is nem tul régen,annyira meg ijedtem,hogy fel is ugrottam az ágybol,ugy lezsibbadt a fejem,és mintha meg is szédültem volna..25 éves vagyok2013. febr. 21. 20:37
1/2 anonim válasza:
A zsibbadást a nyaki csigolyáktól jövő ideg okozhatja
Valami megnyomja az ide jövő idegszálat,ezért érzed a villanást is .Porckorong kopástól is lehet .A szédülés
fülzúgás viszont a magas vérnyomástól van .Hallod a füledben a saját véredet,hogy áramlik az erekben .
Ha olyan testhelyzetbe kerülsz alvás közben,hogy az idegszálat valami nyomja,akkor keletkezik a zsibbadt érzés .
Ahogy ez megszűnik,úgy a zsibbadás is .
Javaslom látogasd meg a háziorvost .
2/2 A kérdező kommentje:
Napi kb..6 órát is fexem ugy hogy a gépe az ölemben van,és párnával pockolom ki a tarkomat és a fejemet,hogy kényelmes legyen..a vér áramlását nem hallom a fülemben,viszont van mikor megfürdöm és tök jol érzem magam forro vizbe..a zsibbadás is igen a tarkomtol jön..köszi hogy irtál :)ja és az idegrendszerem is nagyon tönkre van családi okok miatt..remélem nem nagyon komolya dolog félek h van valami a fejemmel..
2013. febr. 21. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!