Nagyon fáj a jobb oldalam a mellem alatti részen több, mint egy hete. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ez alatt az egy hét alatt, hol gyengült, hol erősödött. Ma reggel alig tudtam felkelni, mert fájt ha megmozdultam, fájt ha levegőt vettem (ez szerencsére napközben enyhült) de fáj ha köhögök, tüsszögök, nevetek, sóhajtok, ásítok vagy ha egy bizonyos pozícióban tartom a karom, ha nyújtózkodok, ha táncolok, szóval ha megerőltetem.
Nagyon sokat alszom ezen az oldalamon, lehet baj? Becsípődhetett egy ideg? Levegő szorulhatott oda? Még sosem történt velem ilyen. :(
Esetleg van akinek már volt hasonlója? És ha igen mennyi idő alatt múlt el?
Ha szükséges nyugodtan kérdezzetek.
18/L
2013. febr. 13. 18:18
1/3 anonim válasza:
Ideg becsípődésnek tűnik,de nem árt egy orvos ha már egy hete tart.
2/3 A kérdező kommentje:
Mostanában kicsit jobb. Melltartótól ilyen nem lehet? Mert azóta kezd múlni hogy váltottam.
2013. febr. 17. 07:43
3/3 A kérdező kommentje:
És köszi a választ!
2013. febr. 17. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!