Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Három napja nem tudok enni...

Három napja nem tudok enni egyáltalán, egy falatot sem. Nem megy! Hánynom kell az ételektől. Innivalóból is csak a víz és a kávé megy le, azokból se sok, pedig alapesetben a tejet is imádom, meg a szörpöket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este próbálkoztam lájtos dolgokkal, ropi, tört krumpli, de csak két szál ropi ment le, az is kínszenvedve. Már fogytam 2,5 kilót. Tény, hogy az utóbbi napokban sokat aggódom, sajnos okkal, de ez azért túlzás... Érzem, hogy korog a gyomrom, de éhesnek nem érzem magam, étvágyam sincs. Igyekszem sokat inni, hogy ne száradjak ki, de ma csak három pohár vizet és két csésze kávét tudtam legyömöszölni a torkomon. Hasmenésem van. Mit csináljak? Próbáltam homeopátiás feszültségoldókat (Sedatif, Hova), de nem ér semmit. Legszívesebben aludnék csak egész nap... De nem lehet. Lelki problémám nincs, eltekintve az aggódástól. Régen depressziós voltam, de ilyen durva étvágytalanságom még akkor sem volt. Biztos nem estem vissza a depibe, mert hatalmas az életkedvem jelenleg is. Csak enni nem megy! Mit csináljak?
2009. szept. 6. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
jobb elmenni háziorvoshoz, és kivizsgáltatni magad, mert bár lehet gyomorideg, ráadásul vény nélkül kapható cseppekkel étvágyat is tudsz csinálni magadnak, de ki tudja, nincs-e valami szervi dolog a háttérben.
2009. szept. 6. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A homeopátiás feszültségoldóhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy az nem használ egyik pillanatról a másikra. Sokáig kell szedni, mire elkezd hatni.
2009. szept. 6. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami vírusos gyomorfertőzésed van, attól van hányingered és hasmenésed. Lázad nincs? Maradj otthon, igyál teát, egyél almát, kompótot. Nem kell erőltetni az étkezést, majd visszajön az étvágyad. Menj el a háziorvosodhoz, nem hiszem, hogy ennek bármi köze van a stresszhez meg a depresszióhoz. Egyébként a Hova nem homeopátiás.
2009. szept. 6. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
Lehet hogy gyomorrontast/ fertozest kaptal--ilyenkor csak hany az ember addig amig teljesen ki nem urul a szervezete! Igyal sok folyadekot akkor is ha kimegy es probalj piritos kenyeret enni, de ne tegyel ra semmit meg vajat sem.. ha nem javul a helyzet menj el orvoshoz mindenkeppen! Nekem is volt hasonlo..1 hetig mindent kihanytam es csak estek le rolam a kilok ( pedig nem vagyok nagy meretu egyebkent sem!) egy het utan annyira legyengultem hogy meg agybol sem tudtam kimaszni..kiderult az orvosnal hogy hepatitis A ( sargasagos lettem). Ugy besargultam hogy meg a szemem feherje is sarga lett! Az orvos azt mondta hogy valami kajatol/piatol kaphattam el.. Egy idobe tellett mire kimasztam belole , de ez mar 10 evvel ezelott volt!
2009. szept. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!