Mit tudok tenni vele? Hasmenéses virus.
Párom itt van nálam,de benyelt vmi virust. Hasmenése van meg hányingere maár 2x hányt is. Nem akar enni semmit. Csináltam főtt krumplit,még a fájdalom csillapítót sem veszi be mert éh gyomorra nem akarja. De enni sem hajlandó semmit fáj a hasa. Gyanitom azért mert éhes is. Egész nap körülötte ugrálok h mit akar enni. Már eléggé bosszantó. Jó sajnálom meg minden,de egész nap kinn ülök a konyhába mert én ne feküdjek ott mellette,zavarja a tv,minden.
orvoshoz nem akar menni mert nincs tb-je.
Smecta por, esetleg Enterobene tabletta a hasmenés ellen.
B6 vitamin vagy Daedalon a hányingerre.
Sok tea a folyadékpótlásra (ha kiszárad, kórházba kerül)
Enni pedig ropi és banán. Ezt a gyerekorvosunk ajánlotta amikor a gyerekeimnek hányásos-hasmenéses betegsége volt. Először azt hittem, csak a gyerekek kedvében akar járni (nagyon szerette a gyerekeket és értett is a nyelvükön), de valóban csak ezt bírták megenni. Most már felnőttek, de hányás-hasmenésnél most is ropit és banánt esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!