Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bajok vannak az alvással!...

Bajok vannak az alvással! Tudnátok segíteni? (részletek lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok .Már 4.éjszakája hajnali 1-2 körül sírva ébredek ,nemtudom miért .Megmosom az arcom ,iszok egy pohár vizet visszafekszek és fél 6ig alszom. Mint mondtam ,ez nem egyszer fordult elő, és nem is foglalkoznék vele ha napközben nem lennék olyan szörnyen fáradt. Valakinek nincs/nem volt hasonló problémája? Anyukámak nem szeretném elmondani mert ahogy ismerem ,egyből orvoshoz ,pszihológushoz vinne.
2013. febr. 8. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ért valami trauma mostanában?
2013. febr. 8. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor inkább szólj az anyudnak, de nézz körül a Googlen > pszichofitnesz

[link]

2013. febr. 8. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát ha nevezhető traumának hogyegy fiú visszautasított ,akkor ért!

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 8. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hmm hasonló problémám volt..meg halt a kis kutyám ami nagyon hozzám volt nőve 9éves volt velem aludt vittem magammal mindenhová stb...kb 2hónapig volt velem ilyen hogy többször sírva ébredtem...aztán 2hónap után kijött rajtam Pánikbetegség amit nem kívánok senkinek ennek már 4éve és még mai napig is előjön rajtam a pánik a pszichiáter azt mondta ez már míg élek elkísér...inkább még most szólj szüleidnek vagy beszéld ki valakinek a gondokat akiben nagyon megbízol..és sztem jobb lesz..mert nekem ha akkoriban lett volna igaz barátnőm akinek kibeszélhettem volna magamból a gondokat akkor most én sem tartanák itt.. :(
2013. febr. 12. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!