Mi okozhatja ezt nagyon hirtelen?
Figyelt kérdés
Egészséges 14 éves fiú vagyok.Már egy ideje azt tapasztaltam,hogyha feleltetnek,vagy nagyon fointos valami,akkor nagyon hirtelen felmegy a pulzosom.A lábamon nemtudok állni,csak nehezen,és mintha a fejemben is hallanám a szivemet.És néha olyan érzésem van közben,hogy nemsokára elájulok.Régebben nagyon magabiztos voltam,és nem volt ilynre semmi jel.De egy ideje ez van.Ilyenkor értelmetlen hülyeségeket beszélek.Január felénél felvételizek,és nem akarom elszurni.Ezért nem tudtok valamit ami ezt okozhatja?És hogy mit lehet tenni esetleg ellene?2009. szept. 4. 19:26
1/3 anonim válasza:
Orvoshoz fordulni. Ha szükségesnek találja, kapsz gyógyszert, ne idegeskedj, majd kinövöd idővel.
2/3 anonim válasza:
sztem is jót tenne vmi gyenge stresszoldó, vagy legalábbis pszichológussal beszélni. én is átestem ilyenen érettségi körül és a pszichológussal heti 1szer 1 órát beszélgettem és nagyon jót tett. az önértékelésem helyreállt és rendszereződtek a dolgok az agyamban
31/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. szept. 4. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!