Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnám megelőzni a náthát?

Hogy tudnám megelőzni a náthát?

Figyelt kérdés

Tegnap már fájt a torkom és már a 2. napja úgy ébredek hogy fújnom kell az orrom. Napközben nem sokat érzek h beteg lennék.

Hétvégén buli lesz és nem akarom kihagyni :S

2013. febr. 5. 15:30
 1/6 anonim válasza:
A legalapvetőbb módszerekkel. Egyél sok gyümölcsöt, kintre jól öltözz fel, mamuszt/papucsot ha tudsz mindig hordj a lakásba, mert könnyen felfázhatsz, stb stb:D
2013. febr. 5. 15:33
 2/6 anonim válasza:
Ha nem lenne elég, akkor még rendszeresen fogyassz folyadékot, hogy tisztulj, étkezz rendesen hogy ne gyengüljön le az immunod. Nah de ha erre a pár napra nem akarsz beteg lenni, mindenképpen valami vitamint szedj.
2013. febr. 5. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Szedek rendszeresen C-vitamint, ha beteg vagyok ha nem. Utoljára tavaly márciusban voltam megfázva.
2013. febr. 5. 17:10
 4/6 anonim válasza:
1x mindenki megfázik legalább 3-4 évetne 1x. Én 4 évente szoktam megfázni, kb 2 napra. Max 3. Nem tudom de ez szerintem elkerülhetetlen:I Lényeg h tégy meg mindent, és a további a szervezeteden múlik:D De ha tényleg akarsz menni hétvégén, akkor ajánlom pl a neo citránt. Hát sajnos nem olcsó, de igen erős és sok vitamin van benne megfázás ellen, illetve elkerülése érdekében.
2013. febr. 5. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyival kiegészítve, hogy fontos ha megteheted minél többet alszol.

Nekem is ilyen 2 napos nátháim szoktak lenni, és kialszom harmadnapra az egészet:)Most hogy vagy?

2013. febr. 6. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Fáj a torkom. Napközben nem vagyok taknyos csak reggel.
2013. febr. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!