Miért nem tudom kifújni az orrom?
Figyelt kérdés
Náthás vagyok már egy hete, nincs eldugulva az orrom, de fáj a fejem, és érzem, hogy tele van váladékkal, mégis ha kifújom az orrom nem jön semmi. Félek, hogy arcüreggyulladásom, vagy homloküreggyulladásom lesz. Mit tegyek?2009. szept. 4. 11:23
1/6 anonim válasza:
Nem lesz, hanem már van. És bizony ha magától nem jön a váladék, akkor rá kell segíteni gyógyszerrel. Fül-orr-gégészhez menj, csinál egy röntgent, hogy biztos legyen a dolgában. Jah és ha akadékoskodna, hogy az arcüreggyulladás lázzal jár, akkor mond, hogy sosem vagy ilyenkor lázas, pedig volt már egy párszor ilyen bajod vagy mond azt, hogy lázad is van :-D
2/6 anonim válasza:
Egy kamillás gőzölést kipróbálhatnál.
3/6 anonim válasza:
Szerintem rohanvást nyargalj az orvoshoz, mert ez nagyon veszélyes, ha ott felgyűlik a váladék és nem tud az orron kijönni, akkor felfele kezd el "menni" szóval én nem várnék egy percet sem.
4/6 A kérdező kommentje:
Gőzöltem tegnap, ma is próbálom, illetve a Nasivin orrcseppet is, hátha.
2009. szept. 4. 11:46
5/6 anonim válasza:
Ha arcüreg gyulladásod van akkor az orrcsepp már mit sem ér.
6/6 anonim válasza:
Az arcüreggyulladásra jó az orrspray, semmi gond nincs azzal. Bár ha nem folyik az orrod és nincs bedugulva akkor nem kell, csak ha bedugulna. Az orvos ír fel neked gyógyszert majd az kell. Gőzölj úgy, hogy a kamilla mellé teszel bele egy kis tengeri sót, az is gyulladáscsökkentő és lehúzza a váladékot. Az nem olyan eget rengető feltétlenül ha nem folyik az orrod. Nincs kizárva, hogy le akar rakódni és azért (így menj orvoshoz és megultrahangozza) de attól is lehet, hogy a torkodon hátul lecsorog. nekem mindig így van ha beteg vagyok. az orvos is fogja mondani, hogy csorog le hátul ha látja mikor belenéz a torkodba. infra,-vagy biopolár lámpázzál, azok jók. Az orrcseppre ha sokáig használod akkor inkább gyerek orrcseppet hazsnálj, az is jó csak sokkal kíméletesebb így nem bántja az orr nyálkahártyádat. Ha az orvos antibiotikumot írna fel (ha már nincs más választás) akkor igyál csalán teát, mert az lúgosít és így nem lesz nagy gondod a mellékhatásaival. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!