Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha kávét iszok mindig remegek....

Ha kávét iszok mindig remegek. Nem nagyon csak enyhén. Lehet nem kéne innom?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen a kávé okozhat remegést, lehet sokat fogyasztasz belõle.
2013. febr. 3. 18:09
 2/5 anonim válasza:
Magas a pulzusod.
2013. febr. 3. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Akik a koffein hatásra érzékenyek azoknak van ez a tünete. Kerüld a kávét.
2013. febr. 3. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ártana megmérni a vérnyomásod. Én is remegtem a főzött kávé után, aztán egyszer megmértük munkahelyen és 170/100 volt, úgyhogy abba is hagytam az ivását. Azóta nem szokott így felmenni, max 135/85-ig.
2013. febr. 3. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha sokat iszol, akkor lehet. Az egy adagot azt nem sör mértékegységben érik ám. EGy csésze és nem egy korsó!:)

Egyébként akkor lehet kézremegés ha túl sok koffein kerül a szervezetedbe. Ez lehet "átlagos" mennyiség is, ha érzékeny vagy a koffeinre. Ha egy szimpla kávé ennyire hat rád, akkor kerülni kell. Ha túl sokat iszol és ez az ok, akkor szimplán elég lehet ha visszatérsz normál adagokra (napi 1-2, max 3 csésze. Nem egyszerre, hanem 2-3 alkalommal 1-1 csészényi).

2013. febr. 5. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!