Már 1 hete elég lágy a székletem. És tnap óta pedig elég világos is. Valamint erős bélhangjaim vannak reggelente. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Orvosnál voltam ez ügyben, aki azt mondta a sok stressz...De én nagyon meg vagyok ilyedve hogy valami nagyobb baj van:( Eszem zabkorpát is, de semmi változás:( Nagyon el vagyok keseredve.2009. szept. 3. 18:22
1/5 anonim válasza:
Menj vissza szerintem az orvoshoz és mondd el neki, hogy világos lett a székleted. Hasi fájdalmaid nincsenek? Lehet epe-probléma is az oka.
2/5 anonim válasza:
egyél rostban gazdag kajákat.
és vehetsz normaflore-t a patikában
3/5 anonim válasza:
Pontosan ugyenezzel a problémával szenvedek én is egy ideje! Az orvos nekem is ennyit mond... :(
Ráadásul nekem nem 1 hete tart!:(
4/5 A kérdező kommentje:
szia! nekem is sokáig tartott, vettem probiotikumot, Salutil a neve, amit több hónapig szedtem és rendbe jött a gyomrom. olvass utána nekem bevált, és vszínű, hogy tényleg a stressztől volt, de a probiotikum sosem árt, és egyben immunerősítő is. Remélem minél előbb helyre jössz!
2012. jan. 9. 13:38
5/5 anonim válasza:
Akkor lehet nekem is a stressztől van ez. Pontosan ugyanez van nekem. Egy hétig ment ez, utána napokig semmi és most megint ez van..
Kipróbálok én is probiotikumot, meg joghurtot hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!