Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már 1 hete elég lágy a széklet...

Már 1 hete elég lágy a székletem. És tnap óta pedig elég világos is. Valamint erős bélhangjaim vannak reggelente. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Orvosnál voltam ez ügyben, aki azt mondta a sok stressz...De én nagyon meg vagyok ilyedve hogy valami nagyobb baj van:( Eszem zabkorpát is, de semmi változás:( Nagyon el vagyok keseredve.
2009. szept. 3. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza szerintem az orvoshoz és mondd el neki, hogy világos lett a székleted. Hasi fájdalmaid nincsenek? Lehet epe-probléma is az oka.
2009. szept. 3. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:

egyél rostban gazdag kajákat.

és vehetsz normaflore-t a patikában

2009. szept. 4. 01:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyenezzel a problémával szenvedek én is egy ideje! Az orvos nekem is ennyit mond... :(

Ráadásul nekem nem 1 hete tart!:(

2012. jan. 8. 10:20
 4/5 A kérdező kommentje:
szia! nekem is sokáig tartott, vettem probiotikumot, Salutil a neve, amit több hónapig szedtem és rendbe jött a gyomrom. olvass utána nekem bevált, és vszínű, hogy tényleg a stressztől volt, de a probiotikum sosem árt, és egyben immunerősítő is. Remélem minél előbb helyre jössz!
2012. jan. 9. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor lehet nekem is a stressztől van ez. Pontosan ugyanez van nekem. Egy hétig ment ez, utána napokig semmi és most megint ez van..

Kipróbálok én is probiotikumot, meg joghurtot hátha segít.

2020. jún. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!