Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől köhögök ennyire?

Mitől köhögök ennyire?

Figyelt kérdés

Előszőr is: nem dohányzom, és a környezetemben sem szívja senki.

Volt egy nőgyógy. laparoszkópiás műtétem, még áprilisban. Engem is altattak, viszont azóta a naptól kezdve rettenetesen köhögök ( hurutosan )voltam a dokinál is, de nem hall semmi, azt mondta, hogy majd elmúlik, lehet, hogy csak allergiás vok vmire. Elég nehezen akar felszakadozni. :S Viszont az alleriga vizsgálatom még februárban negatív volt, nem vok semmire sem allergiás. Nem lehet, hogy a cső vmi fertőzést levitt a tüdőmbe mikor elaltattak? Én már erre is gondoltam, de mivel a doki szerint semmi bajom, így már bizonytalan vok mindenben. Lázam nincs, csak néha egy kis hidegrázás. Sztetek hova menjek vele, vagy van közöttetek olyan, aki szintén hurutosan köhög hónapok óta, és semmi baja?

2009. szept. 3. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Az könnyen lehet, hogy "a cső vmi fertőzést levitt". Ezt hívják nosocomiális fertőzésnek (vagyis kórházban elkapott fertőzés), csak köpettenyésztéssel tudnák megállapítani, de ha az orvos azt mondja, hogy szerinte semmi bajod (nem mintha tenyésztés nélkül tudná), akkor nem szedhetsz rá antibiotikumot. Mindenképp erősítsd az immunrendszeredet. Én pár napja kezdtem el hurutosan köhögni, valószínűleg az 1 hónapja fennálló allergiám miatt, ami most súlyosbodott, meg fáj a nyelvgyököm, torkom és nem győzök tüsszögni meg orrot fújni (vízszerű váladék)-innen gondolom, hogy allergia. Ha neked is vannak mellé hasonló tüneteid, akkor lehet, hogy te is allergiás vagy, de nekem ezek a tünetek hamarabb kezdődtek, mint a köhögés.
2009. szept. 3. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is köhögtem pár évig de nem tudtam rájönni mitől,allergiám nem volt(kimutatták..) elmentem a Vitahelp-be [link] és azóta nem köhögök..!Örülök neki,bár ott kimutatták(Vitahelp),hogy 3 allergiám is volt!Lehet attól volt a köhögésem?!
2009. szept. 4. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!