Mi viszi le gyorsan a vérnyomást?
Figyelt kérdés
ami nem gyógyszer...2013. febr. 1. 13:01
2/15 anonim válasza:
Egy kupica házi pálinka,nem vicc.
3/15 anonim válasza:
habár ha magas a vérnyomásod inkább menj el a háziorvoshoz méresd meg és ír fel vérnyomáscsökkentőt
4/15 anonim válasza:
2-essel egyetértve az alkohol, de vedd figyelembe az egyéb hatásait is.
5/15 A kérdező kommentje:
Hm, az alkohol nem rossz megoldás, kár hogy csak szabadidőben vethető be. Köszönöm!
2013. febr. 1. 13:27
6/15 anonim válasza:
Én nem úgy gondoltam hogy az asztal alá igya magát.
7/15 anonim válasza:
De vörösbort ne igyál, mert az emeli.
8/15 anonim válasza:
Én sem, és erősen elbátoritanám attól, hogy tartósan fennálló magas vérnyomást folyamatos tivornyával próbáljon orvosolni.
9/15 A kérdező kommentje:
Jaj kedves válszolók, ne vegyék már ilyen komolyan! Természetesen eszem ágában sincs tivornyázni meg vedelni... És nem tartós magas vérnyomásom van, hanem kb. 5 napja érzem. Emiatt abbahagytam a kávéfogyasztást és elkezdtem diétázni, illetve épp azon filózom, hogy milyen sportot tudok bevállalni a heti teendők mellett. Ha nem múlik, akkor el fogok menni orvoshoz. Most csak arra kellett volna ötlet, hogy mit tehetek, ha pl. munkahelyen érzem, hogy magas és fáj a fejem tőle. Ott nyilván nem a kupica pálinka a megoldás.
2013. febr. 1. 13:36
10/15 anonim válasza:
Az alkohol emeli a vérnyomást. Legalábbis nálam egyre megy. hogy milyen alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!