Miért van az hogy minden kajálás után mennem kell wc-re?
Figyelt kérdés
Néha előfordul, főleg ha hirtelen eszek vagy nagyon éhes voltam, utána rögtön rámjön és mennem kell a wc-re. Mikor mennem kell valahová akkor is előtte 1x-2x el megyek,mert félek hogy akkor jön rám mikor nem vagyok itthon :S nagyon kínos.... 24/l2013. jan. 31. 11:02
1/5 anonim válasza:
Stresszes nem vagy? Nekem attól szokott lenni. Szedjél probiotikumot egyfolytában és 2 hónap alatt rendeződni fog. Ha mégsem, akkor mielőtt mész valahová pár széntabletta elég lesz a kellemetlen tüneteid ellen. Relaxációval is kellene próbálkoznod! Ha ezek nem segítenek, akkor orvos, mert lehet savhiánytól is.
2/5 anonim válasza:
Ugyan így vagyok, csak fiúban. Széntabi valóban jó, de nem lehet mindig azon élni. Én is stresszes vagyok kicsit, de főleg emiatt, hogy nem tudok normálisan enni, mint mások, mert utána mehetek ki. Emiatt elég kínosan érzem magam melóban és étteremben... Orvoshoz kellene elmenni, de még nem volt időm...
3/5 A kérdező kommentje:
most nincs munkám, talán azért is vagyok stresszes. Mikor dolgoztam akkor sokkal jobb volt, mert reggel letudtam reggeli után, és ebéd után nem kellett mennem... remélem hamar találok munkát és megint rendszereződik minden. megpróbálom a probiotikumot is. Köszönöm!!
2013. jan. 31. 12:50
4/5 anonim válasza:
A stressz miatt van. Én is ilyen vagyok, pl. kávét egyszer ittam régebben egy étteremben, hasmenésem lett ott, borzasztó kínos volt, azóta sem iszok sehol kávét. Wc-zni nekem is kekk sokszor indulás előtt, vagy ha kiderül, hogy mennem kell valahová, megyek is a wc-re. De mióta normálisabban táplálkozok, sok zöldséget eszek, ritkultak az ilyen problémák, ezért nem is stresszelek rajta annyira.
5/5 anonim válasza:
Azért érdemes lenne megnézetned a pajzsmirigy működésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!