A sok víz meghajtja a hasat?
Figyelt kérdés
Mindig is utáltam a vizet, világ életemben literszámra vedeltem a kólát és a gyümileveket (látszik is rajtam) de az utóbbi hetekben borzasztóan kivánom az ásványvizet, és nagyon sokat iszok belőle, főleg ha nagyon meleg van, szó szerint remegek érte... kólát már nem ittam hetek óta, csak vizet, jó sokat. És folyamatosan járom a budit, napi 5-6szor, és estére már fáj a fenekem, mert némelyik normális széklet, de nagy része elég híg és kevés. Azt hallottam hogy a víz gyomortartalom-lazító, meg elősegíti az emésztést, de ennyire?2009. szept. 2. 11:15
1/2 anonim válasza:
Hali
Én úgy tudom maximum csak a pisilni kellene járnod sokat a sok víz miatt.Én felkeresnék egy orvost mert ez más bajra utal inkább.
2/2 anonim válasza:
az ásványvíz télleg lehet székletlazító hatású. és tényleg serkenti az emésztést. aki pedig nincsen hozzászokva, mint te, annál ez elég logikus, h így alakul.
velemis ezvolt, énsem voltam vmi ásványvíz rajongó, de ebben a melegben a kóla vhogy nem csillapítja a szomjamat, így kénytelen vagyok ásványvizet inni, és énis gyakrabban járom a wct
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!