Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáradékony vagyok, mit...

Nagyon fáradékony vagyok, mit lehetne ez ellen tenni? Van valami olyasmi ami" felpörget"? Mert a suliban sem tudok odafigyelni sokszor:S 18L

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
vitamint szedjél. centrum, supradyn, magneb6 (ez talán a legjobb)
2009. szept. 1. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
szedtem de nem segített...valami tea vagy ilyesmi?az ilyen red bull szerű italok segítenek?
2009. szept. 1. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

energiaitalt ne igyál, mert az csak annyit tesz, hogy a később elhasználni akart energiád (jaj de hülyén jön ki:D) használja fel, szóval nagyon kimerült leszek már 6-7 fele. szerintem az lenne neked az ideális ha beállítanál egy stabil felkelési és lefekvési időt, eljárnál mozogni (kimerít --->jobban alszol) és gyümölcsöket vagy ha nem szereted, akkor egyszerű vitaminokat szednél:)

sok szerencsét:)

és igyál sok zöld teát!

L/15

2009. szept. 1. 12:58
 4/4 anonim válasza:

Szia!Nos, nem szeretnék okoskodni, de elképzelhető, hogy vashiányod van. Érdemes lenne egy teljes vérképet csináltatni! Ha igazam van, az gyógyszerrel kezelhető, vagy egyéb házi turpisságokkal. Bár az is elképzelhető, hogy egy nagyobb fejlődésen mész keresztül, ami a testedet lefárasztja, esetleg olyan időszakban vagy! Vedd sorra a téged körülvevő eseményeket és ami lefáraszthat és felesleges, próbáld meg kiküszöbölni!

Üdv és jobbulást!

2009. szept. 6. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!