Milyen érzés hányni?
Figyelt kérdés
3 éves koromban hánytam utóljára, és nem tudom már milyen. Hogy tudnátok körülírni azon kívül, hogy szar?2009. aug. 31. 16:28
11/25 anonim válasza:
Ja pár vesszőt nem raktam ki.Tragédia.
13/25 anonim válasza:
en 3 honapja kb hanyok mindennap:-(gyomorsavam van...hat olyan h elotte szedulok, aztan elmegyek a wcre es oklendezek es hanyok, csipos izu, meleg etel darabokkal, es pocsek erzes, plusz a szived is ver ezerrel..
14/25 anonim válasza:
Én sem tudok büfögni, és senki nem hiszi el, azt hiszik, hogy csak hülyéskedek. :)
15/25 anonim válasza:
Én akkor büfögök ha sok szénsavs italt iszom
16/25 anonim válasza:
nem jó, úgyhogy örülj, hogy nem szoktál..egyébként szerintem maga a rosszullét sokkal rosszabb előtte, a hányáson fél perc alatt túl vagy
17/25 anonim válasza:
Én nagyon sokat hányok, gond van a gyomrommal. Borzalmas, amikor már nincsen semmi, amit hányhatnál, de azért továbbra is öklendezel, és már csak az epe jön fel, ami iszonyú keserű, és fáj az egész hasad, majd összeesel az erőlködéstől, és nem tudod leállítani.. Aztán egyszercsak azt hiszed, vége, és megkönnyebbülsz, kiöblíted a szádat, de akkor megint rád jön, ott helyben a csap fölött. Ég a torkod, zúg a füled, és a szemeid majd' kiesnek. Remeg a lábad, a kezed, ráz a hideg. Szóval nem jó.
18/25 anonim válasza:
hát.. én amikor hányok akkor miközben hányok van hányingerem is. minél közelebb vagyok a hányás végéhez annál jobban múlik a hányinger. amikor jön fel a cucc van hogy maró érzést érzel a torkodban és a manduládon. a szádban igazán nem érzel maró érzést de ha nagyon sok a gyomorsavad lehet hogy ott is csíp. na! de ez semmi! az aztán a K.O. ha a hányadék úgy jön ki hogy bemegy az orrodba és ott jön ki... na az aztán... húúú!!! nem tudom ki hányt így hogy az orrán is jött de az! szörnyű! áá hátul az orrodban belül a mélyén ott aztán olyan csípést érzel! brr! mind1! ne akarj hányni! (egyébként én tudok böfögni)
12 lány
19/25 anonim válasza:
kérdezz meg egy zsiráfot :D
szerintem neki van ideje ízlelgetni :D
20/25 anonim válasza:
az utolso valasz iroja ,egyenesen undorito:-Shanyingerem van tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!