Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem viselem jól a hideget?

Miért nem viselem jól a hideget?

Figyelt kérdés

Elegem van a télből, iszonyúan fázós vagyok...

Néha azt érzem, hogy kizárólag csak egy kád víz tud felmelegíteni... Ma másodszorra fogok befeküdni. (nem vagyok beteg, tudnék futni is menni csak nincs kedvem így...) Egyébként szoktam néha kocogni... sportos alkat vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, vitamint is szedek. Miért vagyok ennyire fázós?

2013. jan. 21. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a fűtést kellene feltekerni. Ha a kád víz fel tud melegíteni, akkor a levegő is fel tudna, ha megfelelő hőmérsékletű lenne.
2013. jan. 21. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ízületeiddel minden rendben? Mármint nem szokott fájni a derekad/hátad?
2013. jan. 22. 01:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben vannak. A meleget viszont jól bírom nagyon, a szobám a negyediken van szemben a nappal nyáron, negyven fok körül sem kapcsolom be a klímát. Mármint tényleg negyven fok szokott lenni a szobában... Mások nem bírnák annyira mint én. Erősen gondolkozom, hogy lejjebb költözöm idővel. Mondjuk úgy két ezret:D
2013. jan. 22. 02:10
 4/9 anonim ***** válasza:

-alacsony vérnyomás

-pajzsmirígy alulműködés

-fáradtság éjszakai netezés után (bocsi,nem bántás)

akármelyik lehet ok.

2013. jan. 22. 09:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha gyenge lenne a szívem tudnék viszonylag sokat futni?

5-6-7km

2013. jan. 22. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy a vérkeringésed rossz
2013. jan. 22. 15:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Na és az mit jelent?:D
2013. jan. 22. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

www.google.com !!-a barátod! ;)

Nézesd meg magad,mert az előttem szólók s elmondták, hogy az ízületeidnek sem jó, ha hidegnek érzed őket.!

2013. jan. 24. 15:18
 9/9 anonim válasza:
Szerintem vizsgáld felül a természetes szigetelésedet! Nem fogytál mostanában...?
2013. jan. 29. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!