Bella0823 kérdése:
Ki tudja hogy mennyibe kerül a tintúra csepp a patikába?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a férjem melkasa lehet tüdőgyuszi és olvastam hogy ez a csepp jó lenne neki aki tudja légyszi írjon köszi2013. jan. 21. 14:09
1/5 anonim válasza:
Nem tintúra, hanem tinktúra.
Ez egy gyűjtőfogalom, az alkoholba áztatott gyógynövények kivonatát jelenti.
Ha a férjednek tüdőgyulladása van, akkor menjen orvoshoz, mert ha ezt nem kezelik, akkor maradandó károsodás(tüdőszövet elhalás) vagy akár halál is lehet a vége.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom de akkor ki írná az orvosa és amilyen makacs nem fog lemenni mert melóznia kell sajnos:((( Akkor nem tudnál valami jó ötletet amivel tudnék neki segíteni mert nem hajlandó lemenni:( pedig már azt is mondtam neki hogy kinyúlik ha nem megy le és kér hogy dobjak neki össze valami kenceficét vagy cseppet vagy teát de nem tudok mert már semmi nem jut az eszembe ami jó lenne:(((
2013. jan. 21. 14:24
3/5 anonim válasza:
Érts meg, hogy nincs rá házi módszer. Orvoshoz kell menni, mert ez nem játék (nagybátyám ebbe halt bele)
Az orvos ír hatásos gyógyszert.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm és sajnálom:_(
2013. jan. 21. 14:27
5/5 anonim válasza:
Tüdőgyulladással dolgozni, kész öngyilkosság. Készülj a temetésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!