Mekkora egy vérrög?
1 cm már simán elzárja a tüdőkeringés nagy részét, az már nagyon nem mókás.
De a fél centi se túl jó. És nem csak a tüdőbe mehet, megakadhat az agyban is akár (ha mondjuk a szívben keletkezik), és azért egy fél centis vérrög az agyban...hát na.
De miért?
Bátor ember vagy...
De ha elkezdesz köhögni, vagy véres köpeted lesz menj vissza. Illetve ha megmagyarázhatatlan láz jelentkezik, mert ha ott elhal az a kicsi terület tályog is kialakulhat.
Köszi a válaszokat!
Persze megyek,hétfőn befekszem,csak van még pár elintézni valóm a munkahelyemen,addig Clexant kapok.Úgy tényleg lehetséges hogy embóliám lett,hogy volt a kézfejemben egy szálka,ami megsértette az eret a kezemen és én onnan pöcköltem ki tűvel és elég sokáig tartott,vérzett meg minden,és ugye a tű végén a vér elég gyorsan megalvadt(az egész szálka kipöckölés tartott vagy 20 percig) és úgy kapargásztam a vénámba fúródott szálkát.Azért tartott ilyen soká,mert olyan szétmállott szálka volt,nem tom jobban megfogalmazni,éppen fával gyújtottam be úgy sérültem meg.Ilyen pici alvadt vér is okozhatta a bajt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!