Alacsony a vérnyomásom?
Általában 100/50-60 körül szokott lenni, nemrég azért nem adhattam vért, mert az orvos 80/60-at mért.
A házi orvosomnak ha mondom nem hiszi el, amikor megméri akkor 110/80 körül van (általában nagyon izgulok amikor nála vagyok, mert szokott velem szemét lenni) és azt hiszi, hogy csak eltúlzom a dolgokat, azt mondja nem kell foglalkozni vele.
Viszont iskolában a védőnő vagy legutóbb véradás előtt az orvos elhűlt, amikor látta az eredményt. Néha meg szoktam mérni és csak ritkán megy 110-re vagy affölé.
Ráadásul a gondom nem azzal van, hogy mit mutat a vérnyomásmérő, hamem hogy gyakran vagyok tompa, fáj a fejem, szédelgek, kedveltlen vagyok és emiatt a barátaim is azt hiszik, hogy velük van bajom. :S
18 éves lány vagyok, sportolok rendesen, heti 3 km-t úszom és heti 3-4 alkalommal biciklizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!