Honnan lehet megtudni hogy valaki rendmániás?
Figyelt kérdés
Az hogyha sírógörcsöt kap valaki az az?Mert anyu ilyen.És mit lehet csinálni vele?2009. aug. 26. 21:01
1/6 A kérdező kommentje:
Jajj elrontottam Na inkább leírom a történetet.Anyu ma hazajött nem volt kupi csak egy két pohár bennt volt meg ugye nem pórszívóztam fel,és anyunak az a mániája hogy a "talpamhoz ragadt valami".Aztán elkezdett sírni.De folyton ez megy egy nap ha 100 szor nem jön be a szobába végignézni a rendet akkor 1*se.
2009. aug. 26. 21:11
2/6 anonim válasza:
Ezt már lehet mániának nevezni.Mit lehet tenni?Sztem semmit.Ha mindig ilyen volt,megváltozni nem fog.Mennyi idős?
3/6 anonim válasza:
A rendmánia egy komoly betegség és fő tünete nem a sírás. Ezek a betegek, mániákusan ügyelnek, hogy környezetük makulátlan legyen. Élrehajtogatnak, sorba raknak. Kínosan ügyelnek a dolgok sorrenjére. Általában erős kényszerképzeteik is vannak, s többnyire nem csak a rendmánia miatt. Nem lehet, hogy anyukád csak kimerült? Miért nem tudtál fölporszívózni, ha tudtad, hogy ez ennyire rossz neki? Azért a porszívózás és mosogatás nem egész napos munka, ettől még élvezheted a nyári szünet végét.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom,csak az a rossz hogy mikor rendet teszek elmosogatok akkor is talál valamit.PL:a tiszta pólón foltokat talál pedig nincs rajta vagy esetleg egy nagyon apró.Nem értem
2009. aug. 26. 21:42
5/6 anonim válasza:
Semmiképpen se gondold, hogy a dolgokra normálisan úgy kell reagálni, ahogy az anyukád csinálja. Természetesen irreális, ahogy viselkedik. Gondolom, neki mindig mindent elönt a kosz, akkor is, ha éppen most takarított. Gondolom, szeret előadásokat tartani arról is, hogy mekkora mártír ő, míg környezete milyen hálátlan disznókból áll. Neked annyi a dolgod, hogy mindezt elviseld, és ha felnősz, ne utánozd le ezt a viselkedést. Megváltoztatni nem lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. aug. 27. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!