SOS Torok felmaródásra mi a jó?
Figyelt kérdés
gyomorsav szétmarta a torkomat, nagyon szenvedek, savlekötő mellé mit lehetne alkalmazni ami segit ezt helyrehozni?2013. jan. 4. 13:31
3/6 A kérdező kommentje:
Állandóan szorongok, görcsölök, lehet hogy ezért nem múlik ??
2013. jan. 4. 14:05
4/6 anonim 

válasza:

Ha a gyomorsavat érzed a torkodban, akkor egy fél kávés-kanál szódabikarbónát végy a szádba, és egy jó félpohár vizet igyál rá. Az a gyomorban szétdobja a savat, és perceken belül jobban fogod magad érezni.
5/6 anonim 

válasza:

Én meg egyenesen azt mondom, hogy keress fel egy gasztroenterológust. Ha vett be savlekötőt felesleges a szódabikarbóna, mert az is csak azon segít, és csak alkalmankénti használata ér valamit. Ha rendszeresen alkalmazod csak több lesz a savad mert a keletkezett gázok feszítik a gyomor falát és ez ösztönzi a szervezetet hogy több savat termeljen. A torkodra inkább szopogass vagy igyál valamilyen torokfertőtlenítőt, lehet csípni fog, de ártani nem ártana.
6/6 edeline70 válasza:
Mindenképpen menj el tükrözésre.Kezd el diétázni, kerüld a zsíros ételeket, a paradicsomos ételeket, a káposztaféléket, mindent, ami savat csinál.Én Refluxos vagyok, szétmarta a sav a nyelőcsövemet.Fél évig kemény diétára fogtak, pokol volt , de megérte.3 éve nem kell szednem már gyógyszert, és szinte mindent eszem.Ha néha elcsábulok, akkor beveszek egy quamatelt és SALVUS vizet iszom.A Salvus víz egyébként nagyon jó, csak ajánlani tudom.De mindenképp menj el tükrözésre, amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!