Ellipszis trénereztem, bedurranhatott az izmom?
Figyelt kérdés
Sokáig nem edzettem, kb. 1,5 hónapja utoljára. Akkor is futni szoktam (futógépen). Ma alig melegítettem be kb. 1 perc, annyi se volt, (futás előtt mindig jól lenyújtok) mert siettem. 35 percet voltam ellipszis tréneren de mikor lejöttem éreztem a combomon hogy "húzódik". Szóval értitek. Utána futópadon még gyors gyaloglást csináltam akkor éreztem hogy nem húzódik annyira.
Most este letusoltam, és felhúztam egy feszesebb melegítőnacit és éreztem tusolásnál is hogy "húzódik" az izom, a combomnál (főleg a jobb combomnál) meg a gatya is mintha feszesebb lenne.
Ez azért van mert nem melegítettem be rendesen, vagy mert egyáltalán nem is szoktam ellipszis trénerezni, és ez teljesen más a testemnek mintha pl. futnék azért reagál így?
2013. jan. 3. 21:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!