Séta közben néha kicsit fáj a csípőm bal oldalt, ott ahol a legszélesebb pontja van, a csont mögött. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lehet magnézium hiány vagy valami hasonló? Hogy hívják ezt a részt ami fáj és mi ez? becsípődés, vagy mi a neve?2012. dec. 21. 12:29
1/6 anonim válasza:
Ízületi gyulladás. DOLGIT KRÉMMEL kezeld. fájdalom és gyulladás csillapító, bőrön keresztül felszívódik
2/6 A kérdező kommentje:
de utána elmúlik és valami oka lehet:o mindig csak 20 percre gulladna be?:o
2012. dec. 21. 15:57
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen szart meg nem kenek magamra: metil-parahidroxibenzoát-nátrium, makrogol-30-sztearát,makrogol-100-sztearát, propilénglikol.
a probilénglikolról tudom hogy szar..
2012. dec. 21. 16:07
4/6 anonim válasza:
Biztos nem magnéziumhiány, a jelek szerint nem gyulladás, érdemes orvossal kivizsgáltatni.
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy pl ha mezitláb sétálok, akkor sincs ilyen... akkor lehet a cipő miatt? ja és futásnál se, csak sétánál, de mondjuk elég tempósan sétálok általában.
2012. dec. 21. 20:52
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, és akkor tapasztaltam, amikor jóllakottan sétáltam :D, nem tudom mitől, mondjuk már régen éreztem, mert elmúlt. Szerintem nincs jelentősége, legalábbis az én esetemben nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!