Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáj a torkom, tudsz...

Nagyon fáj a torkom, tudsz segíteni? Légyszi

Figyelt kérdés

Szóval az én problémám érdekes :S tiszta hülye vok:D

Úgy kezdődött, hogy koktélozgattunk ami tele volt jégkockával, kettőt ittam, utána fagyiztunk kb. 3 gombi, még nem éreztem semmit, másnap is fagyiztunk akkor is 3-at, nem ettem gyorsan.. nah estére már lázas voltam, annyira fájt a torkom mozdulni se bírtam , --> csinálok forró teát, felvittem annyira kívántam h ittam belőle, már a 3. pohárnál tartottam mire véletlenül rácsöppent a kezemre, elégé meleg volt szóval épp eszű ember nem ivott volna belőle max kortyolgatva :S lehetséges h leforráztam? Vagy a sok jég?

Borzasztó fájdalmam van, vörös a torkom, be van dagadva a mandulám... szúró, égő ,és százaz égést, érzek, köhögök lázas, vagyok ORVOS szabadságon.............. marha jó meg hétvége is van pff megörülök , nyelni a saját nyálamat is alig tudom :S(uh ezért bocsi, kicsit undorító)

Már fáj a nyelőcsövem is a hátam, a fülem, az arcom :SSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Inhalál-óztam nem tom mennyire, használ: S az mondjuk influenzára, van vettem be lázcsillapítót, ittam teát :D nem forrót!! Ha valaki járt így, bár kétlem még1 ilyen hülye embert, legyen, mint én :D vagy tud segíteni, hogy csillapodjon, írj légyszi mert, már nem bírom tovább :S

:( előre is köcce.

bocsi hosszú lett:(

2009. aug. 23. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szopogass jeget vagy egyél fagyit, komolyan. az orvosok is ezt ajánlják torok-mandulagyulladásra, mert hűti a gyulladást.
2009. aug. 23. 11:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi van benne egy-két hiba: D kicsit siettem.

Az égő előtt az száraz akart lenni. sorry

2009. aug. 23. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:
oké köszi megpróbálom
2009. aug. 23. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

gyulladás csökkentő, fájdalom csillapító vaagy ha nem akarod legyógyszerezni magad van ilyen aloeverás szopogatós izé, nagyon nehezen lehet elszopogatni vagy 1 óra és borzalmas íze van, de hatásos:D

ha ez vigasztal én meg 30 fokban felfáztam mert mezítláb járkáltam :S

2009. aug. 23. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Igyál mézes teát melegen, vagy magában kanállal a mézet. ( jó a torokfájásra:Kamilla és orvosi zsálya 1-1 arányban keverve, ebből tát kell főzni, napi 3 csészényit szabad meginni, a többi lehet, akármiylen másik tea)

sok C-vitamin

pemete-fű cukorka

torokfájásra valamilyen gyógyszer, strepsils vagy mebucain vagy ilyesmik

2009. aug. 23. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Igyál Codrex (koldrex,nem tudom hogy kell írni pontosan bocsi xD ) italport.Van citromos,erdei gyümis.Nagyon finom,és pont ilyen bajokra segít^^
2009. aug. 23. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Oké szopogatok :D mindent kipróbálok :)) csak múljon el.

szegényke :S az is naon rox én két hete jártam igy ,jobbulást:)

2009. aug. 23. 12:00
 8/8 A kérdező kommentje:
mézes,és gyógyteán ,lázcsillaptón kivül nincs itthon semmi :(Strepsils is csak 1 pff meg pezsgőtabi :S de az nem tom jó-e. am köcce mindekinek:) holnap meek gyógyszertárba aztán veszek :)
2009. aug. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!