Szerintetek ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Én nagyon lehetetlennek és undorítónak találom. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok!
itt a link:
2009. aug. 21. 11:23
1/8 anonim válasza:
hát vannak szörnyű dolgok, az biztos, bár én nem tenném így ki a wc deszkára, az tuti...:)
2/8 anonim válasza:
hányingerkeltő
de jah,lehetnek ilyenek akárkiben
3/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
De azért, hogy a wc-re így kitették, brrr...
4/8 anonim válasza:
Lehet undorító, de a mindenkiben vannak ilyenek, még benned is
5/8 anonim válasza:
Igen, ez igaz. Sajnos. Vannak elég súlyos bélbetegségek, amik rányomják a bélyeget az ember életére. Pl. Crohn-betegség (vékonybélre, vagy egész bélrendszerre kiterjedő gyulladás), Colitis Ulcerosa (fekélyes vastagbélgyulladás).
6/8 A kérdező kommentje:
De nem mindenkivel van így igaz???
És ez is, hogy férgesek voltak és az is kijött... azt pl. honnan tudod, hogy az vagy?
2009. aug. 21. 16:30
7/8 anonim válasza:
Nem dehogy. Az amit az oldalon említgetnek, hogy mindenkiben van eléág nagy kamu. A méregtelenítés hát az megen egy más tészta.
Férgesség
fogyás szokott lenni a tünete, végbélnyilás vizsketése férgek a székletben,de attól függően , hogy milyen fajta nagyon sok egyéb tünet is lehet.
8/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges emberben ilyen dolgok legyenek. Valyon mit ehetett az illető nylonzacskot, szemeteszsákot ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!