Tegnap reggel fél 9-től ma fé12-ig aludtam. Ez normális? 20/F
Figyelt kérdés
Tegnap bevettem mondjuk néhány nyugtatót meg ittam is rá, de szoktam néha, azért is lepett meg hogy ennyire kiütöttem magam.. Vagy lehet hogy fáradtság inkább közre játszhatott?? Ti szoktatok 14-15 órákat aludni??2012. dec. 11. 12:05
1/3 anonim válasza:
Ha nem tudnád, hogy nem normális, akkor nem tennéd fel a kérdést.
---
Igen, szoktam 15 órát aludni, több napi meló/tanulás miatti éjszakázás miatt, hétvégén. Évente kb. 3-szor.
De minden esetben GYÓGYSZER és alkohol NÉLKÜL.
Tedd magad hasznossá, nem lesz szükséged drogra. Mert remélem, tudod, hogy a gyógyszer+alkohol kombináció bőven a drog kategóriába tartozik.
2/3 anonim válasza:
Az a nem normális, hogy reggel gyógyszerezed magad és alkoholizálsz. Mert ha visszanézed a kérdésed, te 27 órát aludtál, ami a gyógyszerektől volt.
Fáradtságtól 14-15 órát néha én is szoktam aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!