Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen lúdtalpbetétet vegyek...

Milyen lúdtalpbetétet vegyek a bakancsba? Ami elfér és jó? A legtöbb bazi széles, bazi vastag és nem fér el a bakancsban?

Figyelt kérdés

2012. dec. 5. 10:17
 1/3 klopusz ***** válasza:

Szia!

Szerintem "csak úgy" ne vegyél semmilyet. Menj el a körzeti dokidhoz, ő ad beutalót az ortopédiára, ott felírják Neked receptre (így lényegesen olcsóbb), a gyógyászati segédeszköz boltban pedig megcsinálják méretre.

Egyébként azért szélesek a betétek, mert az egész talpadat alá kell támasztaniuk, tehát minél szélesebb a lábad, addál szélesebb lesz a betét is.

Remélem, segítettem!

2012. dec. 5. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki betétet hord, általában a betéttel együtt próbálja fel a cipőt, amikor vásárol. 1 számmal nagyobbra biztos, hogy szükség van.
2012. dec. 5. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Találomra ne vegyél lúdtalpbetétet. Én az ortopédián jártam, a zárójelentésen rajta volt, hogy lúdtalp betét viselése ajánlott. Elmentem egy gyógyászati segédeszköz boltba, ott rá kellett állnom zokni nélkül egy készülékre, ami készített egy felvételt a két talpamról. Ki kellett választanom, hogy bőrből, vagy valami műanyagosabb anyagból legyen a betét.

Adtak egy csomó papírból kivágott mintát, hogy próbálgassam őket a cipőmbe. Nekem 39-es kell, kaptam 4 félét a 39-esből. Kiválasztottam, hogy melyik passzol leginkább a lábfejemhez és megrendeltem.

2 héten belül elkészült a saját talpam szerinti cipőbetét.

Kb. 6000 ft volt.

2012. dec. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!