Mikor kellene lefeküdnöm, hogy kialudjam magam?
Figyelt kérdés
Suliba járok, bejárós vagyok. Az előző év borzalmas volt, a reggel szempontjából. Egyszerűen nem vagyok az a típus, aki kiugrikaz ágyból és már fel is ébredt. Inkább fetrengek, nyújtózkodok még tíz percig, utána meg persze ideges vagyok, hogy elkések. Este 10-kor fekszem le és reggel általában 5:40-kor kell(ene) kelnem. 16 éves vagyok és lány. Mi lehet a probléma? Előbb kéne lefeküdnöm? De mikor? Vagy hogy? Lécci segítsetek, hogy kialudjam magam suli közben is, mert egész nap fáradt és nyugtalan vagyok emiatt és úgy érzem néha ezért nem tudok tanulni sem...2009. aug. 19. 07:51
1/7 anonim válasza:
Feküdj le 9-kor. Azt mondják a legjobban az éjfél előtti alvás pihentet.
2/7 anonim válasza:
pont tegnap olvastam hogy van egy gen ami meghatarozza hogy mennyi alvas utan erzed magadat kipihenve. az emberi szervezetnek atlagosan 8.5 ora alvasra van szuksege ahoz hogy kialudja magat , ha hosszu tavon kevesebbet alszol akkor az immunrendszer gyengeseghez es sok mas bajhoz vezet. de lehetseges hogy neked meg tobb alvas kell szoval ojan koran fekudj hogy ugy erezd kipihenten kelsz. errol pedig ugy tudsz megbizonyosodni hogy ha hamarabb kelsz fel mielott megszolal az ora vagy ebreszt anyuci. :)
3/7 anonim válasza:
ha nem tudsz elaludni 10 előtt akkor fáraszd ki magad valamivel, pl. sportolj! nekem ez vált be, én 5:10kor kelek:)
sok sikert
4/7 anonim válasza:
Szerintem feküdj le hamarabb. Nekem sokat segít ha nem tévézek elalvás előtt, hanem valami nyugis zenét hallgatok, vagy olvasok (37 éves létemre tavaly kétszer előfordult hogy elővettem az Ezeregy éjszaka legszebb meséit, és a 77 magyar népmesét). Legyen csend a szobában, és ha kell, sötétíts be, talán segít.
5/7 anonim válasza:
Ennyi alvásnak elég kellene lennie a te korodban. Sztem ne este fürödj hanem reggel, na attól totál felébredsz, én is azt csinálom. És igyál meg reggel egy tejeskávét vagy egy pezsgőtablettát.
6/7 anonim válasza:
ne igyál kávét, felesleges rászoknod !!!
7/7 anonim válasza:
hogy nyugodtabban aludj, maszturbálj előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!