Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja a szemem körüli...

Mi okozhatja a szemem körüli karikákat?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok. Évről évre nagyobbak és sötétebbek a karikák a szemeim körül. Nyáron nem annyira zavaró (mert szerencsére barnabőrű vagyok), de télen évről-évre csúnyább, amikor nem vagyok barna. Sokan az alváshiányt mondják. Sajnos ez az opció kizárva. Volt szerencsém egyetem után 8 hónapig "semmit tenni", ez idő alatt is ugyanolyan volt. Sportolok, nem dohányzok, ritkán iszok alkoholt, vizet viszont bőséggel és tudtommal semmi gondom nincs az egészségemmel. Mégis mi okozhatja ezt? Kezd elegem lenni belőle... még annyit kérdeznék, hogy mivel lehetne eltüntetni, vagy legalább enyhíteni a sötétségén?
2012. dec. 2. 15:52
 1/2 anonim válasza:
Sajnos valószínűleg genetika - mármint ha egyébként tényleg sok vizet iszol. A nők korrektorral szokták eltüntetni (enyhíteni), de egy pasin ez furán mutatna... Nem vagy túl sovány? A háziorvosodat azért megkérdezheted, hátha vérszegény vagy, vagy ilyesmi.
2012. dec. 4. 08:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sovány, inkább túlsúlyos vagyok (193kg/113 kg...mostmár csak 105:)) Pár éve vérvételen az jött ki, hogy még sok is a vörösvérsejtem...
2012. dec. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!