Miért veszik sokan ennyire félvállról az anorexiát?
Figyelt kérdés
Sokan akkor is fogyni akarnak, ha semmi szükségük nincs rá! De ami még rosszabb, ha valaki feltesz ide egy képet magáról amin tökéletes alakja van, akkor is vannak olyanok, akik azt írják, van még miből fogynia, és így veszélyeztetik a Kérdező egészségét.2012. dec. 2. 12:31
1/4 _Jessy_ válasza:
Mert vannak olyan buta emberek, akik szerint a kórosan sovány a tökéletes alakú.
2/4 anonim válasza:
Mert ez az ideál. Én is belecsöppentem. Időszakonként újra kezdem, fogyok utána bulémiához(hashajtók) hasonló tüneteim vannak pár hónapig, aztán visszajönnek az anorexia tünetei(napokig nem eszek, kalóriaszámlálás...). Igaz, ez messze nem étkezési zavar szerintem, én ilyen vagyok, furcsa szokásaim vannak :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. dec. 3. 08:20
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt olvassátok el. Aki állandóan a súlyával foglalkozik, és elhagy az étkezéséből minden szénhidrátot, az egy ördögi körbe kerül, aminek ilyen súlyos következménye is lehet, mint ebben a cikkben.
2012. dec. 19. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!