Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Belélegezhettem hipót, és...

Belélegezhettem hipót, és attól érzem így magam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a szobámba behoztam egy kis kancsóban hipót mert áztattam benne egy nagyon apró anyagdarabot. A kancsó fedetlen volt,a szoba hőmérséklete kb 23 fok,megy a fűtés és ugye ablakot nem nyitottam.Csendben tvztem és közben írogattam mikor azt éreztem majdnem elájulok.

Kimentem a fürdőbe kicsit megmosni az arcom,és mikor visszajöttem éreztem hogy megtelt a szobám hipószaggal/gázzal.

Még most is nagyon szédülök,de már kivittem a hipót tartalmazó kancsót..

Ugye nem lesz komolyabb bajom?Úgy érzem mindjárt elalszom és lefordulok a székről..

kész szenvedés volt ezt legépelni,de kicsit aggódom

16/L

2012. nov. 28. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:

menj ki friss levegőre!

tkp. akaratlanul szipuztál.. nem azt mondom, hogy jól van, normális, na de velem régebben az történt meg, hogy nagy barkácsolás közben a technokolból szippantottam jó mélyeket. annak is ez lett az eredménye. aztán nemsokára elmúlt, csak friss levegő, sok-sok oxigén kellett.

ha nem lesz jobb, mássz el az ügyeletig.

2012. nov. 28. 01:17
 2/3 hajnionline válasza:
Én is, ha takarítom a fürdőt klórral, egy idő után szúrja a szemem, és megfájdul a fejem, szóval vigyázni kell vele, főleg azzal, hogy milyen más vegyszerrel kevered, mert mérgező gázok szabadulhatnak fel...remélem,,már jobban vagy..
2012. nov. 28. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,

csak nagyon megijedtem mert olvastam hogy káros lehet a tüdőre.

Tegnap még rossz volt,de kiszellőztettem és ma reggel pedig elsétáltam az iskolába hogy hadd levegőzzek.

2012. nov. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!