Miért ropog mindenem, és fájnak az ízületeim, meg a csontom? (20/l)
túlzás nélkül állíthatom, hogy tényleg majdnem mindenem ropog, csak lépek egyet és roppan a csípőm, vállam, hátam, nem is sorolnám. A két csuklóm iszonyúan fáj, a térdeim is (ezekre porcerősítőt szedek), és úgy érzem, mintha a könyökömtől lefelé indulva a karcsontom valamint a kulcscsontom is fájna. Nagyon rossz, így is eléggé magam alatt vagyok, és emiatt még inkább, úgy érzem magam,m int egy vénasszony, pedig szeretek/szerettem mozogni, de mostanában nem nagyon szoktam, mert tényleg mindenem fáj. Mit csináljak? :(((
(Az orvost ne mondjátok, mert őt nem érdekelte...)
első válaszolóznak: nagyon vicces vagy, pont ez a bajom, hogy másoknak a kilencvenéves öreganyja szokott panaszkodni, amire rá lehet mondani, hogy a korral jár, de 20 évesen??
Második kommentelőnek köszönöm szépen a válaszát! Csak az a baj, hogy a csuklóm pl. folyamatosan fáj, sokszor nehezen fogok meg dolgokat, mert annyira rossz :(
Az úszás pedig tényleg jó lenne, csak sajna nagyon sokat vagyok megfázva, ezért azt is abbahagytam, mert taknyosan nem a legvidámabb úszkálni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!