Mitől lett hirtelen ilyen sok pattanásom? (LENT)
Szóval az van, hogy mostanában egyre több van.. Eddig is volt úgy 3-4 éve van (16/F) de eddig csak az arcomon, és nem is olyan túlnyomóan.. Észrevehető volt, de tűrhető.
Mostanság egy hónapja kb. szinte mindenhol van. Hátamon is sokasodik, a lábamon, combomon, vádlimon szintén.
És az arcomon is egyre több.. már kezd zavaró lenni mert ha kinyomom reggel, akkor estére megint besárgul és ha megint kinyomom akkor meg be fog gyulladni bevarasodik és az már tényleg nem szép :S
Arcomat rendszeresen tisztítom tonikkal, és külön arctejjel is, olajos magvakat meg ilyesmiket nem ettem az elmúlt hónapban.
Szóval bármi jó tanácsot elfogadok :/
Szerintem a pattanás sohasem "normális", ez egy jelzés a szervezeted felől, hogy valami nincs rendben, ennek oka sokminden lehet: góc betegség, esetleg rossz fog, étel allergia...stb
Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt, és semiképpen ne nyomogasd, mert azzal csak árthatsz. Keress fel szakembert!
remélem hamarosan sikerül lekűzdened a pattanásokat, saját tapasztalatból tudom milyen rossz ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!