SOS Pánikbetegség ez? Vagy mégis micsoda? Idegessségtől?
pánibketeg vagyok, sokáig nem volt tünetem.
Mióta egyedül vagyok sokat idegeskedek, folyton feszült vagyok. néha nyugalomban rám jön olyan rosszullét hogy elkezd remegni a lábam kicsit és gyengének érzem, meg magamat is...pici hányinger, fura közérzet, ájulérzés mikor már teljesen bepánikolok ...mintha fájnának a végtagjaim...nemtudom elég rossz....mi ez??? az idegesség hozza ki???
Én is hasonló cípőben vagyok... Nekem is 3 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal... Na, de az a lényeg, hogy magadban le kell tudni rendezni ezeket a rohamokat. Mikor érzed, hogy elkezdődik a rémálom, akkor semmi esetre se adj esélyt neki, hogy elhatalmasodjon rajtad. Kicsit haragudni kell az egész szituációra!!
"Nehogymár pont most törjön rám..." "Most nem foogm hagyni magam!" Satöbbi. Én mindig úgy kezeltem, mint egy külső erőt, és nem dacosan elfordultam tőle.
Szerencsére egyre jobb a szitu, nem engedem magamhoz közel.
Ilyenkor igyekezz valamivel lekötni magad, csetelj ismeretlenekkel, nézz vicces videókat, bármit ami leköt!
Sok kitartást! :) Sikerülni fog!
Ez csak az elménk játéka, az elménk pedig mi vagyunk, tehát nem árhatunk saját magunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!