14évesen bajuszt nyírni egészséges?
Nagyon zavar! Alapjáraton rondán néz ki!
Lehet-e ebből vaalmi problémám később ha most már elkezdem nyírni? (1-2× már lenyírtam!)
A másik még az lenne, h: A Szüleim nem engedik, h. borotvélkozzam! Movel győzhetem meg őket.. ha tényleg nem egészségtelen? :O
Fiú vagy vagy lány? Már bocs ha sértőnek érzed a kérdést, de lányok is bajszosodnak és sztem egy csajnak nagyon tilos borotválni a bajszát!!!
Fiúként meg mér lenne bajod?
De a te tested, azt teszel vele amit akarsz!!!
Lehet, nincs (nem lehet) rossz hatással az egészségedre biztosan!
De ha elkezded borotválni egyre gyakrabban kell, mert jobban fog nőni és nemsokára 2-3 naponként kell majd borotválni.
Ennyi hátránya van csak.
Köszönöm, Köszönöm!
Most a lenyírós/elfelejtős verziót gyakorlom! XD
Egyetértek a fenntebb szólókkal. Annyit még, hogy lehetőleg szerezz be magadnak egy saját borotvát!
Mivel borotvát, fogkefét, barátnőt soha nem adunk kölcsön, még a rokonainknak sem! Nem lehet, hogy azzal van a gond, hogy valamelyik szülőd cuccát használod?
Ha beugrassz egy kozmetikushoz 2 perc alatt lekapja gyantával, az kitart néhány hétig! Szőrtelenítőt nem ajánlom csúnyán rá lehet faragni vele! :-)
Ha fiú vagy, és rendesen működnek a hormonjaid, akkor ígyis-úgyis megerősödik!
nekem 13 éves koromban igen csak elkezdett növekedni a bajuszom én azóta borotválom.
Semmi bajom nem lett belölle (:
én überelek itt mindenkit! 12évesen kezdtem mert már fekete volt! na jó barna :P
amúgy most 14vagyok és kéthetente vágom és ez tök normális bár a korosztályomban elég sokan hülyéznek meg stb.. de hát ha én utálom akkor én utálom szal kuss kötschög beszólás és múvin tova.
am nekem nem csak bajeszom van ha megengedem a növekedést :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!