Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reflux. Nagyon rossz. Mit tegyek?

Reflux. Nagyon rossz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szedem a gyógyszert. bár még nem régóta...a full orr gégész belenézett a torkomba a hangszálaim vaskosabbak, rekedve is vagyok folyton. ileltve szétvan marva a nyálkahártyám. és folymatosan érzem hogy a torkomban lent valami irritál és nagyon rsosz érzés mikor múlik már el???

2012. nov. 21. 03:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedd a gyógyszert, és figyelj arra hogy mit eszel/iszol, tartsd be amit előírtak és akkor javulni fog illetve megszűnnek a panaszok. De ez nem egyik napról a másikra megy, nekem pár hét kellett hogy rendbe jöjjön, igaz nekem csak az az irritáló érzés volt a torkomban, a hangszálaim meg a nyálkahártyám még rendben voltak. Türelem.
2012. nov. 21. 04:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben!!!Fel van irva a gégediéta. én meg eszek össze vissza töltött káposztát meg ilyeneket...de hát nem tudom kihagyni :( Egyébként is olyan vékony vagyok mint a deszka.... és annyi minden savat csinál....de azért próbálok oda figyelni. füszeres, zsiros ételeket kerülni
2012. nov. 21. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Kávé, cigi és a rövid ital amit nagyon kerülni kell. Én meg a fűszeres ételeket nem tudom megállni, de hál Isten gyógyszer mellett nincs semmi gond.
2012. nov. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!