Milyen teák vannak, amelyek stressz ellen használhatóak, és hogyan kell ezeket alkalmazni?
Figyelt kérdés
Sokszor feszült vagyok,kellene valami természetes "gyógyszer",ami nem károsít és lenyugtat.2008. máj. 25. 13:23
1/4 anonim válasza:
Citromfű tea:szív- és idegnyugtató(ebből napi 3csészével is fogyaszthatsz),levendula,menta.Én most érettségizem és nagyon jól beválnak ezek a teák plusz a sok C-vitamin. :)Előre kellemes lazítást!
2/4 anonim válasza:
Vannak több összetevőből álló készítmények, teakeverék és tabletta formában is, csak természetes anyagokból. Pl. a Nervenflege tabletta, Hova tabletta, Nyugtató teakeverék.
Általában macskagyökér, citromfű, levendula, komló, orbáncfű az összetételük.
3/4 anonim válasza:
Orbancfu. nekem az a leghatasosabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket.Én is vizsgázom,így pláne kelleni fog.:)
2008. máj. 29. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!