Mi történik ha leesik egy anyajegy?
Figyelt kérdés
A múltkor fürdőben voltam és leégett a karom, egy pár nap múlva már hámlott is és egy anyajegy is leesett. Milyen következményei lehetnek ennek?2009. aug. 15. 19:43
1/2 anonim válasza:
Mindenképp mutasd meg bőrgyógyásznak. A legrosszabb esetben még bőrrák is lehet belőle.
Egyszer velem is fordult elő ilyen. Mexikóban. Zuhanyoztam, és utána észrevettem, hogy vérzem. Hát a derekamon lévő anyajegy jött le valahogy félig. Mentem volna orvoshoz, de a vendéglátóm paranoiásnak nevezett, és kiröhögött.
Így leragasztottam, pár nap után a levált fele leszáradt, és begyógyult. Itthon a bőrgyógyász megállapította, hogy nincs para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!