A Vitamin hizlal?
Figyelt kérdés
Mármint ez igy hülyeség, de én nagyon vékony vagyok és semmi vitamint nem eszek, semmi gyümölcs, most vettem rá magam, és kezdtem el gyümölcsöt fogyasztani. 43 kg vagyok és 19 éves lány. SZeretnék hizni, sokat is eszek egyébként de semmi ...2012. nov. 19. 12:03
11/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom. túl sok a napi 10-12 óra alvás. próbálok leszokni róla! Igen régen jártam pszichológushoz. de nem vagyok derpessziós. Egyébként meg akarok változtatni a dolgokat csak nagyon nehéz. Folyamatosan idegeskedek mindenen...
2012. nov. 20. 09:32
12/13 A kérdező kommentje:
már azon is stresszelem magam, hogy eszek mnt a hülye és 1deka nem jön rám...
2012. nov. 20. 11:08
13/13 anonim válasza:
Leírod, mit ettél tegnap, és mit fogsz ma?
Köszi
(Amúgy szerintem a sok alvás nem egy rossz szokás, amiről le kell szokni. Biztos vagyok benne, hogy oka van, csak még nem találták meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!