Akik érzékenyek melegfrontra melyek a tünetei? Pl ma mit éreztek akik érzékenyek rá?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 15:37
2/5 anonim válasza:
erős lüktető fejfájásom van. Ilyenkor mindig beveszek 2-4 fájdalomcsillapítót is. pedig sosem élek gyógyszerekkel.
3/5 A kérdező kommentje:
Szédülés nincs nektek ? Aluszékonyság, kedvtelenség ?
2012. nov. 18. 15:45
4/5 anonim válasza:
Nekem nem szokott ugyan, de most 2napja halvány fájdalmat érzek a fejemben. Szerintem a szédülés és aluszékonyság is beleeshet a tünetekbe, hiszen úgy gondolom, hogy itt 'vérnyomás-kilengés'ről van szó.
A meleg frontot nem szoktam megérezni, de most nekem is kijut. Ez lehet szerintem attól is, hogy erősebb hatású vagy épp az ember gyereke van kevésbé immunis állapotban lelkileg és fizikailag.
5/5 sashinka válasza:
Három napja megörülök úgy fáj a fejem hátúl, tarkónál arra ébredek reggelelente, napközben meg szívem szerint , zombira innám le magam olyan levert rossz hangulatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!