Minden este úgy érzem magam mint aki kómába esik (többi lent). Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
27/n vagyok. Élem a szokásos dolgozók életét. Regge 7kor kelés, délután 5-ig meló. Szerencsére elég jó munkám van és nem kell halálra dolgozzam magam estére mégis olyan fáradtnak érzem magam, hogy semmihez nincs már erőm. Lefekszek az ágyba és egy filmet nem tudok párommal megnézni egyszerűen nem tudom nyitva tartani a szemem. Úgy érzem magam mint aki kómába akar esni. Éjszaka van hogy felriadok, hogy nem kapok levegőt. Nappal általában semmi bajom , de estére nagyon rossz a közérzetem. Ez mitől lehet?2012. nov. 18. 13:06
1/3 anonim válasza:
A vérnyomásod, vércukrod rendben van? Volt valaha (akár a legenyhébb) mentális betegséged?
2/3 A kérdező kommentje:
A vércukrommal nincs baj, a vérnyomásom is jó talán egy picit alacsony. De napközben semmi bajom nincs. Mentálisan? Hát néha kicsit feszült vagyok, de ennyi.
2012. nov. 18. 14:06
3/3 imotep1526 válasza:
Javaslom, hogy multivitamint szerezz be és amolyan kúraként szedd egy pár hétig rendszeresen. Ez lehet megoldást nyújt. Vagy ha a tablettákban nem bízol, hallgass a régijó magyar közmondásra: Napi egy alma az orvost távol tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!